Våre tjenester

Vi hjelper deg gjerne med alt innen snekker og byggfaget. Med lang erfaring tilbyr vi tjenester i høy kvalitet. Vi utfører oppdrag i Viken området.

Nybygg

Lande Bygg AS oppfører ditt nybygg, enten du har egen arkitekt, eller trenger hjelp til å få tegnet boligen du alltid har drømt om. Vi oppfører enebolig, flermannsbolig eller andre boligtyper du måtte ønske. Her tar vi oss av hele prosjektet fra tomt til nøkkelferdig hus.

Din ferdige bolig leverers med miljøvennlige materialer og energibesparende løsninger. Kontakt oss i dag for å komme i gang med din drømmebolig!

Tilbygg

Føler du det begynner å bli trangt hjemme, og skulle ønske du hadde noe mer plass? Har du lenge hatt lyst til å bygge en sommer- eller vinterhage, eller kanskje et anneks, men det har blitt med tanken? Det er ofte det bare blir med tanken, men ta kontakt med oss så gjør vi tanken til virkelighet!

Et tilbygg krever god og nøyaktig planlegging, fagkunnskap og dyktige håndverkere. Vi har alt dette, og hjelper deg selvfølgelig med å bygge det du ønsker!

Oppussing

Nordmenn er mestre når det gjelder oppussing, men det kan være lurt å sette bort litt større prosjekter til fagarbeidere. Som for eksempel oss i Lande Bygg.

Er det en stund siden du pussa opp, eller du har overtatt et gammelt hus som trenger litt kjærlighet? Ikke fortvil, for vi kommer og hjelper deg når du trenger det. Ta kontakt med oss i dag, så finner vi ut når vi skal sette i gang med oppussingen!

Garasjeporter

La oss montere din nye garasjeport! Vårt utvalg av garasjeporter passer til alle, og vi leverer i forskjellige materialer.

For at garasjeporten skal bli montert ordentlig, og at du skal slippe senere problemer med den, er det lurt å la fagarbeidere ta seg av jobben.

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale og et godt tilbud på din nye garasjeport!

Fasade

Fasaden på boligen din er stadig gjenstand for vær og vind. Det gjør at den etter hvert trenger litt omsorg.

Vi rehabiliterer og reparerer fasader på hus og bygg, for å få bygget tilbake til god standard. Det kan være ansiktsløftninger på eldre bygg, eller rehabilitering der vi skifter kledning, maler, fikser tak og skifter dører og vinduer.

Det kan være en stor jobb å rehabilitere fasaden på et bygg, og alle jobber er individuelle. Kontakt oss så tar vi en titt og gir deg et godt tilbud.

Flislegging

Bygger du nytt, eller pusser du opp badet, og trenger flislegger? Vi følger alle normer og har fagkunnskapen du trenger for å få det beste resultatet for ditt baderom, eller annet rom du vil ha flislagt!

Fliser kommer i forskjellige former og varianter, men det viktigste av alt er at de er lagt riktig og av profesjonelle. Ta kontakt med oss i dag så ordner vi flisleggingen for deg!

 

Dør og vindu

Nye dører og vinduer kan utgjøre en stor forskjell for hvordan boligen din ser ut, men det viktigste er hva det å skifte vinduene gjør med boligen totalt sett. Skifter du ut de gamle vinduene og dørene dine, er du garantert å gjøre boligen din mer energieffektiv. Å bytte ut de gamle vinduene og dørene med nye, kan bli en økonomisk gevinst for deg!

Trenger du nye dører og vinduer, står vi klare til å fikse saken for deg så fort som mulig. Våre dyktige håndverkere har lang erfaring i bransjen og all fagkunnskapen som trengs for at du skal bli fornøyd.

Maling

Maling av huset er en stor jobb, men den må gjøres med jevne mellomrom for at alt skal stå bra til. Siden vi nordmenn er veldig glade i å pusse opp hjemme, tar vi gjerne et strøk eller to innendørs også. Er du ikke kjempeglad i å gjøre dette selv, kan vi berolige deg med at vi så klart tar denne jobben for deg.

Enten du trenger å male huset utvendig eller innvendig, står våre dyktige håndverkere klare til å hjelpe deg. Kontakt oss i dag, så maler vi huset ditt for deg!

Tak

Taket ditt har en utakknemlig oppgave. Det står ute under åpen himmel hele tiden, og tar all juling den kan få av natur, vær og vind. Det er ikke til å komme fra at taket kan få noen skader opp gjennom årene.

Det er viktig å ta vare på taket på boligen din, og merker du at det ikke helt greier å ta imot naturkreftene lenger, så hjelper vi deg å reparere det. La oss komme og ta en titt, så vet vi hva vi skal gjøre med det.

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale og et godt tilbud!

Kontakt oss

Har du et byggeprosjekt? eller kanskje du trenger nytt bad? vi hjelper deg gjerne med alt innen snekkerarbeid. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat.

Hva sier kundene våre?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle